Administrering av Dokumentarkiv (med komponent Phoca download)

Fra Joomla! Kontrollpanel velg Komponenter og videre Phoca Download.

Gå til Kategorier. Alle dokumentene du laster opp skal kategoriseres. Trykk Ny for å opprette en ny kategori.

Når du har opprettet kategoriene du trenger, gå videre til Files.

Her får du opp en liste over de dokumenter du har lagret. Merk at alle dokumenter må registreres i databasen til Phoca download. For å registrere et nytt dokument må du derfor først laste filen opp på serveren, og deretter lagre filen i databasen. Trykk på Ny for å laste opp og opprette dokumentet.

Skriv her inn navn på filen osv. Trykk på Select filename. Der kan du velge en fil som er lagret på serveren, eller laste opp en ny fil, og deretter velge denne:

Velg filen og trykk Lagre.

Filen er nå lagret i systemet og vil være tilgjengelig for brukere på forsiden: